Nieuw: Kermis Family Run & Walk in 2024

Kermisrun Tilburg
De inschrijving opent op 8 april!

Kermisrun Tilburg op 21 juli 2024

Na het megasucces van de voorgaande edities keert de Kermisrun in 2024 weer terug! Op zondag 21 juli, de eerste zondag van de Tilburgse kermis, gaan we deze weer rennend ontdekken!

Nieuw dit jaar zijn de afstanden: naast een mooie route van 7,5km waarop je de Tilburgse binnenstad én een groot deel van de grootste kermis van de Benelux ontdekt, is er ook een kortere route van 2,5km: de Family Run! Deze gaat over de Besterdring richting de nostalgische kermis en weer terug naar Poppodium 013. En er is nog beter nieuws: de route van 2,5km mag je ook wandelend afleggen, wanneer je niet van hardlopen houdt!

Uiteraard bezoek je tijdens de Kermisrun weer een aantal prachtige Tilburgse gebouwen, maak je een ritje in de leukste kermisattracties en voorzien we je onderweg van heerlijke snacks. Dat wil je toch niet missen?

Op 8 april opent de inschrijving, dus zorg dat je klaar zit achter je computer om jouw startbewijs te bestellen. En vergeet niet om je vrienden op te trommelen, want als jij je samen met 4 of meer vrienden inschrijft krijgen jullie allemaal 10% korting op het inschrijfgeld! 

Alle informatie over wat je precies krijgt als je meedoet aan de Kermisrun Tilburg én de link om je inschrijven, vind je op onze inschrijfpagina.

Zien we jou en je vrienden op 21 juli? Tot dan!