Informatie / FAQ

Wat wil je weten ?

Afstanden

Deelnemers krijgen de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van ongeveer 5 km of  ca. 10 km. Mocht je tijdens de Kermisrun Tilburg van afstand willen wisselen dan is dit mogelijk. Dit hoef je niet door te geven aan de organisatie! Er wordt één inschrijftarief gehanteerd ongeacht welke afstand je loopt. De start en de finish van beide routes is op hetzelfde punt.

Inschrijven

De inschijving is geopend, ga naar deze pagina

Je kunt zowel individueel inschrijven of kiezen om met meerdere deelnemers in één handeling in te schrijven.

Leeftijden

De minimumleeftijd voor deelname is 12 jaar.

Kinderen onder 12 jaar moeten vergezeld gaan van een volwassen deelnemer.

Medaille

Alle finishers ontvangen na de finish een unieke Kermis Tilburg medaille.

Parcours

Enige tijd voor het evenement zal hier het parcours te zien zijn. Omdat wij onder andere afhankelijk zijn van de exploitanten en een zo interessant mogelijk parcours aan willen bieden zullen er tot het laatste moment aanpassingen doorgevoerd worden. 

Bekijk het parcours hier

Programma

Bekijk het programma hier.

Startnummer

Startnummers worden niet thuisgestuurd, maar kun je op zondag 24 juli ophalen bij de startlocatie. Alle ingeschreven deelnemers ontvangen in de week voorafgaand aan het evenement een mail met informatie. De verdeling van de startwaves wordt toegekend door de organisatie. Houd de mail bij de hand (uitgeprint of digitaal) bij het ophalen van jouw startnummer. De startwave en starttijd staan ook in de mail. Je mag altijd in een latere wave starten om samen met vrienden te lopen. In een eerdere startwave starten is niet toegestaan.

Startwaves

Om je in alle comfort door de straatjes, op trapjes en door de gebouwen te laten lopen, zullen de deelnemers in startwaves starten met telkens een pauze. Bekijk hier het programma en de tijden van de startwaves. De indeling in waves gebeurt door de organisatie. Met je toegewezen wave kun je steeds in een latere wave starten, maar nooit in een vroegere wave. Als je met vrienden wil samenlopen die een andere wave hebben, kunnen jullie samen starten in de toegewezen wave die het laatste start.

Shirt

Voor deze editie van de Kermisrun Tilburg is een speciaal event t-shirt ontworpen. Iedere deelnemer ontvangt deze gratis bij zijn of haar inschrijving. LET OP! Het bestellen van een shirt is per maat mogelijk zolang de voorraad strekt. Het is daarom aan te raden tijdig in te schrijven, om zeker te zijn van de juiste maat.

Tassenafgifte

Op het evenement is er een onbewaakte plek om kleding en tassen achter te laten.

De tassenafgifte gebeurd op eigen risico, laat dan ook geen waardevolle eigendommen bij de tassenafgifte achter.

Tijdsregistratie

Er is geen wedstrijdelement en daarom ook geen tijdregistratie met wedstrijduitslag. Bij de Kermisrun Tilburg draait het om de speciale ervaring van het unieke en stedelijke parcours.

Algemene voorwaarden

Klik hier voor de algemene voorwaarden.