Informatie / FAQ

Wat wil je weten ?

Afstanden

Deelnemers kunnen kiezen tussen een parcours van 7,5 km of 2,5km (Family Run / Wandelen).  De start en de finish van beide routes is vanuit Poppodium 013. Kies je voor 7,5km dan kun je starten in de startwaves van 10.00, 10.20 of 10.40 uur. De laatste startwave om 11.00 uur is voor de Family Run en de wandelaars.

Bereikbaarheid

De start en finish van de Kermisrun zijn in Poppodium 013, Veemarktstraat 44 in Tilburg.

We raden je aan om met het OV of op de fiets te komen. De fietsenstalling aan de Spoorlaan is zondagochtend vanaf 07.00 uur geopend.

Vanaf Station Tilburg Centraal loop je in 10 minuten naar Poppodium 013.

Inschrijven

Vanaf 8 april 2024 kun je je inschrijven voor de Kermisrun Tilburg via inschrijven.nl!

Leeftijden

De minimumleeftijd voor deelname is 12 jaar.

Kinderen onder 12 jaar moeten vergezeld gaan van een volwassen deelnemer. Maximaal 1 kind per begeleider.

Medaille

Alle finishers ontvangen na de finish een unieke Kermisrun Tilburg medaille.

Parcours

Enige tijd voor het evenement zal hier het parcours te zien zijn. Omdat wij onder andere afhankelijk zijn van de exploitanten en een zo interessant mogelijk parcours aan willen bieden zullen er tot het laatste moment aanpassingen doorgevoerd worden. 

Bekijk het parcours van de voorgaande editie hier

Programma

Bekijk het programma hier.

Startnummer

Startnummers worden niet thuisgestuurd, maar kun je op voorafgaand aan de Kermisrun ophalen bij de startlocatie of bij Loperscompany Tilburg. Alle ingeschreven deelnemers ontvangen in de week voorafgaand aan het evenement een mail met informatie. Houd de mail bij de hand (uitgeprint of digitaal) bij het ophalen van jouw startnummer. Jouw startwave en starttijd staan ook in de mail. Je mag altijd in een latere wave starten om samen met vrienden te lopen (maar niet om 11.00 uur). In een eerdere startwave starten is niet toegestaan.

Startwaves

Om je in alle comfort door de straatjes, op trapjes en door de gebouwen te laten lopen, zullen de deelnemers in startwaves starten met telkens een pauze. Bekijk hier het programma en de tijden van de startwaves. Mocht je van startwave willen wijzigen om bijvoorbeeld samen te lopen met vrienden, dan kun je in een latere wave starten (maar niet om 11.00 uur), maar nooit in een vroegere wave. 

Shirt

Voor deze editie van de Kermisrun Tilburg is een speciaal T-shirt ontworpen. Iedere deelnemer ontvangt deze gratis bij zijn of haar inschrijving. LET OP! Het bestellen van een shirt is per maat mogelijk zolang de voorraad strekt. Het is daarom aan te raden tijdig in te schrijven, om zeker te zijn van de juiste maat. Houd er bij het kiezen van de maat rekening mee dat de T-shirts klein vallen. Het is dus verstandig om een maat groter te kiezen dan je gebruikelijke kledingmaat!

Tassenafgifte

Op het evenement is er een onbewaakte garderobe om kleding en tassen achter te laten.

Er zijn tegen betaling kluisjes aanwezig om je waardevolle spullen in op te bergen.

Tijdsregistratie

Er is geen wedstrijdelement en daarom ook geen tijdregistratie met wedstrijduitslag. Bij de Kermisrun Tilburg draait het om de speciale ervaring van het unieke en stedelijke parcours.

Algemene voorwaarden

Klik hier voor de algemene voorwaarden.